L’Hort, situat a la zona del Guix a Manresa, ocupa aproximadament uns 3.500 m2 cultivables, perquè ens aporti unes verdures de qualitat, ecològiques, bones i boniques.

Donem suport a projectes i iniciatives de consum responsable, ajudant així a la revitalització de l’economia local i a la generació de llocs de treball, tot reduint l’impacte ambiental del nostre consum que pren consciencia de l’harmonia amb el cicle natural i la teva salut.

Oferim un Espai, l’Espai Hort Flor de Blat, situat a la Carretera de Vic nº 183-baixos, perque els nostres socis puguin gaudir d’un espai comú on compartir coneixements amb gent molt diversa, salut i bons aliments. Xerrades de diferents temàtiques que ens ajudaràn a desenvolupar entre tots una comunitat activa a favor d’una cultura i model de vida responsable, conscient i plena.

Dues vegades a la setmana, concretament els dilluns i dijous i amb una freqüència de 15 dies, es realitza el repartiment a domicili o bé el client pot venir a buscar la seva cistella al nostre espai durant els dies i hores convingudes.

Cada dijous informem als nostres clients via email de que tenim a l’hort pels propers dies o setmana, per si desitgen fer la comanda i també d’alguna que altra noticia.